Znamení zvěrokruhu - Váhy (23.9. - 23.10.)

23.09. 2011 • Zajímavosti 2388x

Tvrzení, že Váhy jsou váhavé, je naprosto výstižné a přesné. Mnohdy ale rozhodně není na škodu rozvažovat, pro jakou věc se rozhodnout. Váhání lidí narozených v tomto znamení nemusí být rozhodně nekonečné a v mnoha případech přináší své ovoce. Lidé narození ve znamení Vah jsou především poctiví, upřímní a slušní. Hlavně z tohoto důvodu nesnášejí lidi, kteří se chovají neomaleně, hlučně a v určitých situacích i vulgárně.

Váhy projevují také velmi výrazné cítění pro estetiku. Jejich umělecké nadání je v tomto směru značné a jsou schopny velmi dobře esteticky sladit jak interiér, tak i exteriér. Pochopitelně umí také velmi dobře malovat. Jelikož jsou Váhy také velmi pilné pečlivé, dochází k tomu, že jejich díla jsou protkána nespornou kvalitou. I přesto, že jsou do jisté míry lidé narození ve Váhách rozháraní a nestabilní, mají velmi dobře vyvinutý smysl pro spravedlnost.

Přestože mají problém se sebejistotou, druhé umí hodnotit naprosto precizně. Umí to přitom dělat velmi ohleduplně, takže se setkávají s úspěchem. Za svou povinnost považují řešit různé konflikty, které vznikají rozdílnostmi názorů. Váhy jsou schopny urovnat prakticky každý spor. Umí dost dobře stmelit lidi v práci tak, aby všechno fungovalo tak, jak má.  

Vztah Váhy k ostatním lidem

Váhy jsou naprosto bezproblémové v jednání s ostatními lidmi. Pokud se s lidmi narozenými v tomto znamení setkáte na veřejnosti, určitě to budou velmi příjemní jedinci. V zaměstnání je obdivuhodné jejich nadšení. Jestliže shledají, že jejich záměr bude k něčemu vést, vrhnou se do díla doslova po hlavě. V jednání s ostatními působí sebejistě, nicméně pouze tímto zastírají vlastní vnitřní nejistotu. Mnohdy dávají na veřejnosti proniknout své narcistní povaze. Ve vztazích jsou Váhy z drtivé většiny z pohledu emocí závislé na svém partnerovi. 

Jak lidé narození ve znamení Váhy vypadají?

Popis fyzického vzhledu lidí narozených v tomto znamení je velmi obtížný, jelikož nemají skoro žádné typické vzhledové vlastnosti. Asi snad jediným indikátorem Vah jsou dolíčky pod očima. Váhy každé ráno stojí před zrcadlem a neví, co si na sebe dnes vezmou. Během dne dochází k tomu, že své oblečení často i několikrát změní, mají-li k tomu příležitost. V obličeji si zachovávají velmi příjemný a přátelský výraz, i když momentálně mají na někoho zlost. Důlky mohou mít také na bradě nebo pod koleny.

Ženy narozené ve znamení Váhy

Žena, která se narodí ve znamení Vah, působí nejen na první pohled velmi vznešeně, ale také sebejistě. Před odchodem na veřejnost stráví hodně času úpravou svého zevnějšku. Až se jí zdá, že vypadá dokonale, konečně vyrazí a ve společnosti zaboduje. Je schopna dlouhou dobu setrvávat i s partnerem, kterého doopravdy nemiluje. City, kterými oplývá, jsou většinou buď velmi povrchní, anebo netrvají dlouho. Partnerovi hned na počátku vztahu zpravidla ukáže, že není žádnou pevností, kterou by musel zdlouhavě dobíjet. Má ale strašně ráda dlouhou smyslnou předehru. Je schopna odhadnout, co se partnerovi líbí a co mu není příliš příjemné.  

Muži narození ve znamení Váhy

Muži ve znamení Vah jsou jakýmisi prototypy lidí s mladistvým úsměvem, kterým nelze jen tak jednoduše odolat. Mají proto také velký úspěch u něžného pohlaví. Muži - Váhy velmi dobře dovedou skrýt své chování. Ženy tak nejsou schopny poznat, jestli jsou tito muži plaší, anebo jestli mají opravdu zájem. Ve společnosti jsou ale velmi přátelští, sdílní a hovorní. Iniciativy se jednoduše musí při seznamování s muži narozenými ve znamení Vah zhostit žena. Mnohdy se také tváří smutně, ale budou donekonečna tvrdit, že se mají dobře.  

Známé osobnosti narozené ve znamení Váhy

Emil Holub, Jaroslav Ježek, Rudolf Hrušínský st., Rudolf Hrušínský ml., Ondřej Havelka, Václav Havel, Bruce Springsteen, Sting, John Lennon, Vladimír Menšík.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Googlu

Další zajímavé články
Nej online hry
Bubble Glee online hraRise of Atlantis online hraSara Super Spa online hraMahjong Alchemy online hraSnail Bob 2 online hraPersonal Shopper 2 online hraLady Gaga Celebrity Makeover online hra