Znamení zvěrokruhu - Štír (24.10. - 22.11.)

24.10. 2011 • Zajímavosti 4113x

Lidé, kteří se narodí ve znamení Štíra, mají velmi bystrý úsudek a jsou schopni naprosto přesně odhadnout jakoukoli situaci. Jejich myšlení je naprosto jasné. Vše mají do jisté míry zjednodušeno, jelikož vlastní výbornou paměť. Štíři jsou také schopni kreativního myšlení a hledáním netradičních možností. Výsledek je pak velmi zajímavým originálem.

Jestliže se Štír rozhodne hájit svůj názor, tak se všichni ostatní mohou vsadit, že si bude stát za svým názorem tak, jak nikdo jiný. Sebejistota lidí narozených v tomto znamení je obdivuhodná. Nutné je ale také poznamenat, že Štíři patří mezi lidi, kteří doslova baží po uznání svých vlastních kvalit. Štíři se řadí mezi lidi, jež se rádi přátelí s těmi, kteří jsou na nižší duševní úrovni než oni, jelikož si tím dokazují svou jedinečnost.

Štíři doslova zbožňují, když je ostatní obdivují. Vyznačují se také tím, že dovedou perfektně maskovat to, co cítí. V podstatě nikdy se nestává to, že by se partneři Štírů dověděli o tom, že žárlí. Stejně tak do Štírů těžko nahlédnou jejich zaměstnavatelé a ostatní lidé. Když někomu lidé narození ve znamení Štíra dělají šéfy, musí se smířit s tím, že budou velmi přísní. Naopak, když jsou zaměstnaní jako podřízení, mají je ostatní lidé velmi v oblibě.

Vztah Štíra k ostatním lidem

Štíři jsou ideální společníci, hýří dobrými nápady a v každé společnosti jsou schopni ostatní pobavit. K přátelům se chovají laskavě a jejich obětavost je nekonečná. Jestliže se jim ale někdo znelíbí, dají mu to najevo přímo a ostře. Štíři jsou nesmírně zvídaví a mají rádi všechny nové věci. Nechybí jim také zvědavost. Osobnosti Štírů jsou hodně silné a hned tak je něco nerozhodí.

Jak lidé narození ve znamení Štíra vypadají?

Charakteristické jsou z fyzického pohledu pro Štíry oči. Ty jakoby hypnotizovaly všechny kolem sebe. Pohled ženy či muže narozeného ve znamení Štíra je díky nim velmi charismatický. Barva oči může být různá. Stejně tak je tomu i s tvarem očí. Štíři mají povětšinou široký obličej s širokým čelem. Jejich tělo je velmi pevně stavěné a nejsou příliš vysocí. To ale neznamená, že nejsou hubení. Ramena mají také poměrně široká.   

Ženy narozené ve znamení Štíra

Základním znakem ženy narozené ve znamení Štíra je krásný příjemný hlas. Rozhodně nelze říct, že by ženy narozené v tomto znamení byly extra nádherné, ale svým vzhledem určitě zaujmou. Jejich krása se většinou objeví až na druhý pohled. Umí být perfektními kamarádkami. Její přátelé se na ni mohou stoprocentně spolehnout. Svěřit se jí mohou i s těmi nejniternějšími tajemstvími. Přátelství a hlavně láska je v žebříčku žen - Štírů na první pozici. Vše berou naprosto vážně. S výběrem partnerů nemívají tyto ženy až tak velký problém, nicméně jejich nároky jsou poměrně vysoké. Žena - Štír také nerada tají svá přání. Pokud se jí něco líbí, tak to jednoduše chce a nevidí důvod, proč by to neměla mít. Určitě nelze zapomenout ani na aktivitu, kterou neustále vyvíjí. Srší také velmi dobrými nápady. 

Muži narození ve znamení Štíra

Štír je právě tím, kterému mnozí muži závidí, že se mu neustále daří a že se v jeho blízkosti nachází ty nejkrásnější dámy. Nejde o suveréna, ale o zdrženlivé a přemýšlivého jedince. V určitých situacích je muž - Štír doslova plachý. Vlastnost, která u něj nejvíce zaujme, je jejich přirozenost. Na nic si nehrají a jsou takoví, jací jsou. Ve většině případů z nich vyzařuje hodně dobrá nálada a lehkost. Velmi těžko tyto muže někdo prohlédne. Svěří se jen ve výjimečných případech, a to osobám úplně nejbližším. Neznámé věci ho doslova fascinují a těší se, že si zase něco nového prožije. 

Známé osobnosti narozené ve znamení Štíra

Pablo Picasso, Voltaire, Pavel Zedníček, Miroslav Horníček, Pavel Trávníček, Karel Havlíček Borovský, Annie Girardotová, Princ Charles, Demi Mooreová, Julia Robertsová.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Googlu

Další zajímavé články
Nej online hry
Bubble Glee online hraRise of Atlantis online hraSara Super Spa online hraMahjong Alchemy online hraSnail Bob 2 online hraPersonal Shopper 2 online hraLady Gaga Celebrity Makeover online hra