Znamení zvěrokruhu - Střelec (23.11. - 21.12.)

23.11. 2011 • Zajímavosti 2197x

Střelec je většinou naprostý optimista. Věří v to, že svět bude lepší a on se bude mít lépe, než je tomu doposud. Střelci jsou také velmi aktivní a chvilku nedovedou posedět. Na různé podněty z okolí reagují hned a nenechávají si nic na později. Jejich reakce tomu ovšem odpovídají, jelikož nejsou adekvátní situaci. Potom se také musejí smířit s důsledky svého emotivního chování.

Výhodou Střelců je to, že na všechno většinou velmi rychle zapomenou a jdou dál. Problém zůstává v tom, že lidé kolem nich třeba takto krátkou paměť mít nemusejí. Střelci jsou schopni okamžitě vybouchnout a za chvíli již nebudou tušit, že se něco stalo a že mohli někomu i ublížit. Později se tomu mnohdy i diví. Se Střelci lze zažít hodně legrace. Jestliže se v jejich společnosti delší dobu zdržíte, tak se můžete vsadit, že se hodně nasmějete.

Střelci také velmi rádi mluví. Jestliže si ale člověk zvykne je poslouchat a vypustí věci, které nechce slyšet, tak s nimi bez problémů vyjde. Je třeba si dát pozor na to, abyste Střelce nijak neomezovali. Právě zásahy do jejich svobody nesnášejí asi ze všeho nejvíce. Nesmí nabýt dojmu, že je nad nimi vykonáván dozor. Střelci jsou také v okamžiku zábavy bezstarostní, jelikož na všechny trable a nepříjemnosti v momentě zapomenou.

Vztah Střelce k ostatním lidem

Ostatní lidé mají Střelce většinou rádi, pokud tedy opomenou jejich upovídanost. Muž nebo žena narození v tomto znamení také mohou svým pohledem na svět inspirovat ostatní. Mnozí lidé jsou pesimističtí a stačí jim pouhý kontakt se Střelci, kteří hýří životem, k tomu, aby změnili svůj pohled na svět. Střelci chtějí vždy bojovat za svou spravedlnost, čímž si vztahy s ostatními do jisté míry pokazí. Mnohdy je jejich přímost schopna ostatní velmi bolestivě zasáhnout. Peníze Střelci nevyhazují oknem, ale nejsou ani žádní skrblíci.   

Jak lidé narození ve znamení Střelce vypadají?

Střelci jsou fyzicky velmi zdatní lidé disponující velkou silou. Své svaly jsou zvyklí trénovat velmi často a jejich život probíhá v pohybu. Často dorostou nadprůměrné výšky a jejich obličej je velmi vzhledný. Vše je dáno i optimistickou povahou lidí narozených v tomto znamení, která je předurčuje k tomu, aby se neustále smáli. Pohybují se poměrně rychle, ale mnohdy docela těžkopádně. Jejich hlava je foremně tvarována a vyznačuje se širokým čelem. Často také při řeči gestikulují. Oči Střelců mají jiskru a často dokládají celkový vzhled rozesmáté tváře. 

Ženy narozené ve znamení Střelce

Žena, která se narodí ve Střelci, se neustále pohybuje. Hodně je zvyklá mluvit, a to co nejupřímněji to jde. Co momentálně chce říct, to řekne a nepřemýšlí o tom. Intriky jsou jí jednoznačně cizí, jelikož prostě nechce lhát. Na prvním místě je pro ni přímočarost a přesnost. Ženy narozené ve znamení Střelce doslova milují zábavu jakéhokoli typu. Nejčastěji mají rády milostná dobrodružství, ve kterých jsou ochotné zkoušet i nové neokoukané praktiky. Když žena - Střelec hledá nového partnera, obvykle projde téměř nekonečnou cestu, než se jí to podaří. V sexu nemá tato žena žádné zábrany a slovo stud je jí cizí.

Muži narození ve znamení Střelce

Střelci v mužském těle jsou naprosto nepřehlédnutelné osobnosti. Pro ženu ztělesňuje muž - Střelec prototyp toho pravého chlapa. Je duchaplný, šarmantní a dovede dlouhou dobu bavit společnost. Pohlavně jsou muži - Střelci neskutečně aktivní a v momentě, kdy spatří atraktivní ženu, nejsou zpravidla schopni své pudy ovládnout. Partnerskému soužití jsou tito muži ochotni věnovat téměř vše, co mohou. To samé ale čekají od ženy, což bývá mnohdy oříškem ve vztahu. 

Známé osobnosti narozené ve znamení Střelce

Tina Turnerová, Mark Twain, Rudolf Hrušínský, Miloš Forman, Kim Basingerová, Ludwig van Beethoven, Walt Disney, Jane Fondová, Winston Churchill, Josef Abrhám.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Googlu

Další zajímavé články
Nej online hry
Bubble Glee online hraRise of Atlantis online hraSara Super Spa online hraMahjong Alchemy online hraPersonal Shopper 2 online hraSnail Bob 2 online hraLady Gaga Celebrity Makeover online hra